Percekig bénáztak a tolvajok a kisbusszal, de nem indult, végül a köpcösebb egyszerűen eltolta

bűnügy
2016 szeptember 16., 18:48
comments 17
link Forrás
Egy biztonsági kamera szeptember 14-én 22 óra körül végig vette annak a két autótolvajnak a szerencsétlenkedését, akik percekig próbálták beindítani a XXII. kerületi Kossuth Lajos utcában kinézett kisbuszt. Az ajtó még viszonylag könnyen ment, már mindketten beültek volna, de a kocsi csak nem indult. Még ekkor sem engedték el a dolgot, a köpösebbikük végül saját kezűleg akarta eltolni a kisbuszt, de nem boldogult vele, így hozniuk kellett még egy embert. Végül a lehető legnagyobb feltűnéssel kigurultak aképből.

Az egész mutatvány 7 percig tartott, mégis sikerült elvinniük a kocsit. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXII. kerületi Rendőrkapitánysága lopás elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen.

Aki a videón látható két férfit felismeri, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-229-2622 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.