Hajdúböszörmény lapjában már a Hajdúhétre érkező öngyilkos merénylőkkel riogatnak

Egyelőre még csak felmérni sem lehet, milyen mentális károkat okoz majd középtávon az országnak az idegenellenes uszítókampány, de azt már látni, hogy vannak, akiknek már mostanra sikerült ezt az egészet túltolniuk.

Hajdúböszörmény hetilapjában, a Szabadhajdúban jelent meg egy jegyzet az eheti számban Dr. Sári Mihály tollából. Az írás arról szól, hogy mindenkinek el kell mennie a Fidesz népszavazására, mert különben vége a világunknak. Dr. Sári Mihály a cikk elején előbb felmondja a szokásos kötelező köröket (Mi nem gyűlülünk senkit, de..., a magyar befogadó nép, az iszlám térhódítás Európában, Soros György és Angela Merkel és így tovább), majd következik a jegyzet igazán erős része:

"Ezzel kell szembenézni október 2-án. A népszavazás nem pártpolitikai kérdés, nem a kormány melletti demonstráció, hanem felelős döntés a jövőről. Minden állampolgár józan döntése arról, hogy akarom-e szomszédomnak a tíztagú muszlim családot, akarom-e kísérni iskolába minden nap a kisfiamat és a serdülő leányomat, akarok-e Böszörmény főterén robbanómellényes merénylőtől rettegni a Hajdúhéten. "

A Szabadhajdú friss száma itt olvasható pdf-ben, az írás az ötödik oldalon szerepel. A címlapkép a 2014-es Hajdúhét tűzijátékáról készült. A tippet köszönjük olvasónknak.