A Hír Tv kérdezett Hajdu Jánostól, de ő teljesen másra válaszolt, majd az újabb kellemetlen kérdés után elrángatták mellőle a riportert

A csatorna meg akarta tudni a Terrorelhárítási Központ vezetőjétől, hogyan lehetséges, hogy egy jogerősen, adócsalásért elítélt orosz állampolgár is vehetett letelepedési kötvényt.

Hajdu János, a TEK főigazgatója a Magyar Honvédség 2. Különleges Rendeltetésű Ezred és a Terrorelhárító Központ lövészeti bemutatóján az újdörögdi lőtéren (Fotó: Varga György / MTI)

Ezért elmentek a Magyar Honvédség 2. Különleges Rendeltetésű Ezred és a Terrorelhárítási Központ lövészeti bemutatójára, hogy erről kérdezhessék Hajdu Jánost. (A jelenet itt látható 3:30 után.) Meg is kérdezték Hajdut, amire ő elkezdett arról beszélni, hogy a fegyveresek mit fognak demonstrálni a lövészeti bemutatón, majd azt mondta: „Köszönöm szépen, viszontlátásra!”, és elindult.

A Hír Tv riportere követte, és újra feltett neki egy kérdést az orosz bűnözőről, mire egy terepszínű ruhás férfi elrángatta Hajdu mellől, mondván:

„Bocsánat, ez nem tartozik ide, jó? Fáradjanak arra! Köszönöm szépen.”

Forrás: Hír Tv