Hella Ferenc református lelkész: Ez a másik vallás 64 millió keresztényt ölt meg és még egyért nem kért bocsánatot

POLITIKA
2016 szeptember 21., 20:17
comments 249

A Kanizsa TV is leforgatta a kötelező napi rettegtető anyagát, ebben a helyi református lelkipásztor, Hella Ferenc mondja el, mit kell gondolni a népszavazásról.

link Forrás

Hella messziről indít, a reggel hozzá odamenő kétéves lányával, aki azt mondta neki, hogy szereti, és akiért felelősnek érzi magát, szeretne neki jövőt. Ez viszont veszélybe kerülne, ha egy "más vallás" tagjaként nem lenne egyenjogúsága, nem vehetne részt semmiben, nem fogadnák el szavazatát. Ez a kereszténységben nincs, de sajnos, hogy másban van, mondja Hella, aki azzal zárja, hogy ez a "másik vallás" a kutatások szerint 64 millió keresztényt ölt meg eddig és még egyért nem kért bocsánatot.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.