Rabszolgatartás miatt letartóztattak két drogbárónőt Kaliforniában

bűnügy
2016 szeptember 22., 08:00

Guadalupe Sierra Arellano és Medarda Urbieta több holdnyi területen termesztett füvet Észak-Kaliforniában, a Sierra Nevada hegységben, egy West Point nevű falu melletti erdős területen. A 60 millió dollár értékű, 28 000 tő marihuána gondozására négy fivért alkalmaztak, pontosabban tartottak rabszolgasorban: a testvérek, akiket rendszeresen vertek és életveszélyesen fenyegettek, egy lepattant kunyhóban laktak, és nem mehettek sehová. A fivéreknek akkor lett elegük, amikor egy elhallott beszélgetésből megtudták, hogy a szüret után elteszik őket láb alól. Elmenekültek az ültetvényről, és egy közeli farmon kértek segítséget.

A két nőt, akitől fegyvereket és 10 000 dollárnyi készpénzt koboztak el, a hatóságok emberrablással, súlyos testi sértést okozó bántalmazással, terrorfenyegetéssel és drogkereskedelemmel vádolják. (CBS News)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.