Vona Gábor a sulirendőr segítségével csípte fülön az őt fotózó olasz paparazzókat

POLITIKA
2016 szeptember 22., 11:53
comments 144

Vona Gábor kisfia egy autóból fényképező embert vett észre ma reggel – kezdődik a Jobbik elnökének Facebook-oldalán megosztott történet. Orbán Viktor egykori polgárikör-társa az iskolarendőr oldalán az autó után eredt, amely egy zsákutcába hajtott be, így beérte az autót.

Az autóban ülő olasz férfi feltett kezekkel szállt ki – írja a szélsőjobboldali politikus –, és sűrűn bocsánatot kért. Később előkerült egy másik olasz fotós is, aki korábban a bokorból készített képeket. Kiderült, hogy legalábbis napok óta követték, állítja Vona.

„Szerintem a Fidesz újabb mocskos akciójáról van szó. Úgy tűnik, már nagyon félnek. Ezek szerint mégis igaz az a folyosói pletyka, hogy Orbán Viktor kiakadt a múlt hétfői napirend előtti vita után, és kiadta a kilövési engedélyt rám a sajtósainak. Ha jól emlékszem, Spéder Zoltánról is olasz paparazzikkal csináltak anyagot a TV2-re”

– vonja le a következtetést Vona.

link Forrás

"Országgyűlési képviselő megfigyelése bűncselekmény, úgyhogy itt most kicsit többet szívtatok fel az orrotokba a szokásosnál, és elcsesztétek, mert a kisfiam szerencsére észrevette a felbérelt olaszaitokat"

– fogalmaz Vona.

Azt is megígéri, hogy ő nem fog összeomlani, "mint Spéder".

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.