Orbán: Ha mi nem teljesítettük volna a kötelességünket, Európa mára már elesett volna

politika
2016 szeptember 29., 02:00
comments 273

Folytatja Orbán Viktor a baráti médiában a turnéját: az origonak és a köztévének adott interjúsorozata most a Habony Árpád-féle Lokálban folytatódik. A miniszterelnök a lapnak elárulta, hogy eddig még nem pelenkázta unokáját, mert családjában az egy főre eső hölgyek aránya rendkívül magas.

"Nagymamám, édesanyám, feleségem, Anikó, Ráhel, Sári, Róza és Flóra mellett nem könnyű lehetőséghez jutni, de ha úgy alakul, nem fogok visszariadni a feladattól."

mondta Orbán. Arra a kérdésre, hogy milyen gyakran látja unokáját, úgy válaszolt, hogy

"Anikó lelkes nagymama. Alízt gyakran áthozzák, van egy csendes kertünk, jól érzi itt magát. Igyekszem én is úgy alakítani a napom, hogy amennyire a munkám engedi, otthon legyek. Örülök, hogy újra van kisbaba a háznál."

A magánéleti kérdések után a szokásos kvótát érintő kérdések és azokra a jól bejáratott válaszok következnek az interjúban, amikből egyet emelünk ki. Orbán arra a kérdésre, hogy hol tartana ma Európa, ha Magyarország "nem fekszik keresztbe a nyitott kapuk előtt", úgy felelt, hogy

"ha mi nem teljesítettük volna a kötelességünket, Európa mára már elesett volna. Az önfeladást és a behódolást nem lehetne feltartóztatni. Ma még van erre esély, és ezt egyszer a magyarok javára fogják írni a történelemkönyvekben."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt