Orbán és Pintér meglátogatta a Teréz körúti robbantás sérültjeit

bűnügy
2016 október 01., 14:46
comments 349
Fotó: police.hu
photo_camera Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
photo_camera Fotó: police.hu

Egyebet nem írt a police.hu. Egyébként már mindkét sérült túl van az életveszélyen.

Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője az MTI megkeresésére közölte: a kórházi látogatásra szombat délután került sor.

Orbán Viktor az M1-nek kedden adott interjújában közölte: utasította Pintér Sándor belügyminisztert, hogy bármi áron fogják el, „vadásszák le” az elkövetőt, és szedjék ki belőle, mit, és miért cselekedett. Akármi volt is a motiváció, mindenképpen gyalázatos tettről van szó, úgy tűnik, valóban célzottan a rendőröket támadták meg – mondta.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.