Féléves csecsemőt raboltak ki Marcaliban

2016 október 4., kedd 13:21
169

Marcaliban élő ismerősénél kávézott szeptember 28-án egy kelevizi férfi.

MÁR TUDOD, HOGY ENNEK ROSSZ VÉGE LESZ!!!!!

A házigazda megkérte a vendéget, hogy amíg neki ki kell mennie a szobából, vigyázzon az éppen síró, hat hónapos gyerekére. A vendég ölébe is vette a gyereket, és ha már ott volt, kivette egyik füléből a 4000 forint értékű aranyfülbevalót.

Amikor az anya visszatért, a férfi visszaadta a gyereket, és gyorsan el is hagyta a helyszínt. Első útja egy zálogházba vezetett, ahol eladta a fülbevalót.

Az ékszer hiánya azonban gyorsan feltűnt az anyának, aki ezt be is jelentette a rendőrségen. A fülbevlót így még aznap lefoglalták és visszaadták, a kávézó vendéget pedig kihallgatták.

A tizennyolcadik életévét alig betöltött vádlott büntetett előéletű, a kifosztás elkövetésekor felfüggesztett szabadságvesztés próbaideje alatt állt és vagyon elleni bűncselekmények elkövetése miatt ellene több büntetőeljárás van folyamatban.

A Marcali Járásbíróság a vádlottal szemben

2 év börtönben végrehajtandó szabadságvesztést

és közügyektől eltiltást szabott ki, amely ellen az ügyész súlyosításért jelentett be fellebbezést. A bűnismétlés veszélye miatt a járásbíróság elrendelte a vádlott előzetes letartóztatását. (via kapos.hu)