Senki nem ismerte fel a Teréz körúti robbantót

bűnügy
2016 október 06., 04:28
comments 152
photo_camera Fotó: ugyeszseg.hu

Eddig senki nem tudott érdemi információval szolgálni a megjelent képi anyagok alapján arról a férfiról, akit a Teréz körúton elkövetett robbantás előkészítésével gyanúsítanak. Ezt az MTI közölte a mindig jól értesült Magyar Idők hivatalos forrásaira hivatkozva.

A rendőrség továbbra is egy 20-25 év közötti férfit keres, aki sportos és szikár alkatú. A lap megszólaltatott egy profilalkotással foglalkozó szakembert, aki szerint a gyanúsított "a hétköznapi életében még véletlenül sem öltözik úgy, ahogy az a felvételeken látszik", és az elkövető valószínűleg azért hordott kalapot, hogy ezzel elvonja a szemtanúk figyelmét más fontos részletekről, mint például az arca.

Hétfőn szintén a Magyar Idők hozta, hogy a rendőrség elvetette a magánéleti szálat, és azt feltételezik, hogy profi elkövetővel van dolguk.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.