Napokig készültek Rogán váratlan helikopterezésére

politika
2016 október 07., 02:55
comments 130

Bár Rogán Antal a kezdeti tagadás után azt már elismerte, hogy október 2-án, vasárnap helikopterrel utazott haza neje instagrambarátnője, Szabó Zsófia nyírtassi esküvőjéről, más pontokon még mindig nehezen egyeztethető össze a valósággal az amúgy a kommunikációért felelős miniszter sztorija.

link Forrás

Az olyan apróságokat már talán hagyjuk is, hogy mi lett a kocsijával, ha, ahogy állítja, azzal érkeztek a lakodalomba. Hagyjuk, mert minden jel szerint Rogán Antal, neje és egyik gyermeke

eleve helikopterrel érkezett

a lakodalomba. Legalábbis erre utal, hogy a helikopter, amivel szombat este hazatértek, szombat délután 16:24-kor indult Budaörsről a Megyeri híd érintésével Kisvárda irányába, vagyis pont akkoriban érkezhetett meg, amikor a szemtanúk szerint Rogánék is beestek a lagziba.

Arról nem is beszélve, hogy a Népszabadság helyszínt megjárt riporterei megtalálták azt az ideiglenes leszállópályát a nyírtassi lakodalom helyszínétől egy kilométernyire, amit értesüléseik szerint pár nappal a lakodalom előtt alakított ki az eseménynek helyt adó rendezvényközpont.

„Ott van bent a leszállópálya a meggyes ültetvény előtt, és ott volt már egy héttel az esküvő előtt is. Láttuk, ahogy készítik elő. Még a H betűt is felfestették mészporral, de aztán, ahogy kitört a botrány, a főnök gyorsan eltüntettette a munkásokkal a nyomokat. Az embereinek meg azt mondta, hogy fogják be a pofájukat, vagy ki lesznek rúgva” – idéz egy helyi elbeszélőt a Népszabadság.

A minisztérium nem reagált a lap megkeresésére.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.