Belefáradt a videózásba a magyar Youtube tizenegy éves sztárja

2016 október 10., hétfő 14:08
124

Két napja a magyar vloggerközösség legfiatalabb sztárja, Szandi(mandi) letörölte minden videóját, és egy nagyon szomorút rakott fel helyette.

Vége van. Szandimandi abbahagyja a videózást.

Nem lesz több tipp, mit csinálj, ha unatkozol a nyári szünetben, nincs több limonádérecept, több kihívás.

2015 áprilisában, 10 évesen kezdte a videózást Szandimandi néven, anyukája segítségével, aki későbbiekben is rendszeresen szerepelt a videókban. Sokan bántották, hogy az anyja csinál mindent, de ezt Szandi folyamatosan cáfolta. A legelső videója még ilyen volt:

A végére már elég komolyan vette, Szandimandiból simán Szandi lett. Egyre jobb lett, heti egy-két videót rakott ki, és szerintem több videójában még termékelhelyezés is volt, de ezt most nem tudom bizonyítani, mert letörölte a videóit.

Szandi 11 (tizenegy!) éves korára odáig jutott, hogy százezer feliratkozója után díjat is kapott a Youtube-tól. Mégis vége van.

A legfőbb oka, hogy 11 évesen most került tagozatos osztályba, ahol többet kell tanulnia és jobban kell koncentrálnia az edzésekre. Ezek mellett az a havi egy videó, amit be tudna vállalni, a mohó nézőknek nem lenne elég.

De nem csak ez van. Abba kifejezetten belefáradt, hogy kamuprofilokat hoznak létre a nevében és hülyeségeket terjesztenek róla.

Ez teljesen érthető, egy felnőtt ember is kikészülne tőle, igazából az a csoda, hogy ő 11 évesen eddig bírta.

Ezentúl csak és kizárólag a Szandi_youtuber_fanok nem hivatalos rajongói oldalon keresztül tartja a kapcsolatot nézőivel, akiket persze nagyon szeret.

Azt mondja, talán egy-két év múlva újrakezdi, amire simán van esély. Mert Szandi ugyan a korának megfelelő témákban alkotott, videót vágni és rendezni egyre jobban tudott, jobban vagy ugyanúgy, mint a nála átlagosan tíz évvel idősebb beautybloggerek nagy része. Viszlát, Szandimandi, találkozunk tíz év múlva a MOMÉn!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt