Szívtelen vandálok máris bezúzták Mrs. Vajna fánkozójának ablakait

bűnügy
2016 október 11., 15:35
comments 500

Ebben az országban mindig lesz egy zajos kisebbség, aki nem tud örülni más sikereinek, és ezt nem csak hogy otromba, de gyáva és sunyi módon juttatja a csendes többség tudomására.

A szomorú igazságot Vajna Tímea sütőipari vállalkozó tapasztalta meg legutóbb, akinek nyitás előtt álló fánkozójának ablakait kedd délután rongálták meg senkiházi trógerek. Erről maga Vajna asszony számolt be Facebook-oldalán, ahol képeket is megosztott a drámai eseményről.

A rongálás azért fáj különösen a divat- után a fánkbizniszben is helyet követelő üzletasszonynak, mert lassan egy éve dolgozik folyamatosan azon, hogy a gyerekek kedvére szolgáló belvárosi bolt végre megnyithasson.

Komolyan nem értem miért van ennyi rosszindulat néhány emberben..Az, hogy ez a bolt létrejöjjön (főleg a gyerekeknek) csaknem 1 év folyamatos munkája. Remélem most nagyon elégedett az, aki bedobta a Mr.Funk ablakát. De van egy rossz hírem: a kamera felvette...

- zárja posztját Tímea, utalva arra hogy lehet még happy end a történet vége, ahol a gonosz elnyeri méltó büntetését, és a tettest a rendőrség még előbb kézre keríti, mint a Teréz körúti robbantót.

A fánkozó egyébként pénteken nyit, és lehet hogy a lurkók kedvence lesz majd, de az első kóstoló természetesen a vállalkozó férjét, Vajna András Györgyöt illette meg:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt