Szívtelen vandálok máris bezúzták Mrs. Vajna fánkozójának ablakait

Ebben az országban mindig lesz egy zajos kisebbség, aki nem tud örülni más sikereinek, és ezt nem csak hogy otromba, de gyáva és sunyi módon juttatja a csendes többség tudomására.

A szomorú igazságot Vajna Tímea sütőipari vállalkozó tapasztalta meg legutóbb, akinek nyitás előtt álló fánkozójának ablakait kedd délután rongálták meg senkiházi trógerek. Erről maga Vajna asszony számolt be Facebook-oldalán, ahol képeket is megosztott a drámai eseményről.

A rongálás azért fáj különösen a divat- után a fánkbizniszben is helyet követelő üzletasszonynak, mert lassan egy éve dolgozik folyamatosan azon, hogy a gyerekek kedvére szolgáló belvárosi bolt végre megnyithasson.

Komolyan nem értem miért van ennyi rosszindulat néhány emberben..Az, hogy ez a bolt létrejöjjön (főleg a gyerekeknek) csaknem 1 év folyamatos munkája. Remélem most nagyon elégedett az, aki bedobta a Mr.Funk ablakát. De van egy rossz hírem: a kamera felvette...

- zárja posztját Tímea, utalva arra hogy lehet még happy end a történet vége, ahol a gonosz elnyeri méltó büntetését, és a tettest a rendőrség még előbb kézre keríti, mint a Teréz körúti robbantót.

A fánkozó egyébként pénteken nyit, és lehet hogy a lurkók kedvence lesz majd, de az első kóstoló természetesen a vállalkozó férjét, Vajna András Györgyöt illette meg:

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.