A Fidesz szerint nem baj, hogy eltaposták a Népszabadságot, mert...

POLITIKA
2016 október 16., 13:34
comments 301

A Fidesz – illetve a párt nevében egy mai sajtótájékoztatón beszélő Gulyás Gergely – szerint érthetetlen, ki ellen irányul a mai, sajtószabadság mellett kezdődött tüntetés (ami éppen ezekben pillanatokban kezdődött el).

Gulyás elmondta az utóbbi napokban kormányoldalról sokszor hallott állítást, miszerint „Magyarországon Nyugat-Európa számtalan országánál sokkal inkább érvényesül a tömegtájékoztatás, a sajtó sokszínűsége”, és tényleg marad a Népszabadság megszűnése után is olyan újság, amit nem közvetlenül a kormányban szerkesztenek, szóval miről van itt szó?! Sőt, még „ellenzékinek tekinthető híradót gyártó” kereskedelmi tévé is van, szóval nincs itt semmi látnivaló, és az interneten is kisebbségben van a kormánypárti lakájmédia (ő nem így hívja).

Az MTI szerint nagyjából ez hangzott el Gulyás Gergely mai sajtótájékoztatóján. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.