Kiállt Trump mellett a felesége

Trump politikai ellenfei szervezték azokat a hazug nőket, akik most sorozatosan állnak elő és vádolják szexuális zaklatással Donald Trumpot – állítja a republikánus elnökjelölt felesége, a szlovén születésű Melania Trump.

Melania megvédte férjének extrabunkó dumáját is, amit bekapcsolt mikronfonnál adott elő egy tévéműsorban 2005-ben, többek között arról, hogy milyen jó sztárnak lenni, mert akkor engedik neki a nők, hogy taperolja őket (ebben az időben már össze voltak házasodva). Melania Trump szerint ugyanis a műsorvezető, Billy Bush húzta be ebben a fiús beszélgetésbe.

Azt is mondta Melania Trump, hogy ő még sose hallotta a férjét úgy beszélni, mint a felvételen. Ezért meglepődött, és el is mondta a férjének, hogy szerinte ez elfogadhatatlan.

De hát a fiúk már csak ilyenek, néha szeretik megmutatni egymásnak,

mondta. Azt is elmondta Melania, hogy köztudott, hogy férje kezet fogni se szeret, ezért különösen hihetetlen, hogy nőket akarnak zaklatni. (New York Times)

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.