Kiállt Trump mellett a felesége

külföld
2016 október 18., 04:47
comments 41

Trump politikai ellenfei szervezték azokat a hazug nőket, akik most sorozatosan állnak elő és vádolják szexuális zaklatással Donald Trumpot – állítja a republikánus elnökjelölt felesége, a szlovén születésű Melania Trump.

Melania megvédte férjének extrabunkó dumáját is, amit bekapcsolt mikronfonnál adott elő egy tévéműsorban 2005-ben, többek között arról, hogy milyen jó sztárnak lenni, mert akkor engedik neki a nők, hogy taperolja őket (ebben az időben már össze voltak házasodva). Melania Trump szerint ugyanis a műsorvezető, Billy Bush húzta be ebben a fiús beszélgetésbe.

link Forrás

Azt is mondta Melania Trump, hogy ő még sose hallotta a férjét úgy beszélni, mint a felvételen. Ezért meglepődött, és el is mondta a férjének, hogy szerinte ez elfogadhatatlan.

De hát a fiúk már csak ilyenek, néha szeretik megmutatni egymásnak,

mondta. Azt is elmondta Melania, hogy köztudott, hogy férje kezet fogni se szeret, ezért különösen hihetetlen, hogy nőket akarnak zaklatni. (New York Times)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.