Lebukott a pásztói belső ember

bűnügy
2016 október 18., 06:10
comments 89

Sikkasztás miatt nyomoznak a 35 éves pásztói N. Nikoletta és öt társa ellen.

Fotó: police.hu
photo_camera Fotó: police.hu

N. vasárnap 17 óra körül az egyik pásztói élelmiszerüzlet pénztárosaként a pénztárhoz tartozó szalagra a 37 éves férfi ismerőse bevásárlókocsijából különféle tej- és hústerméket, savanyúságot, fagyasztott árut és alkoholt rakott fel, de az ellenőrző leolvasón a blokkolást csak imitálta, valójában csak áthúzta a termékeket. Egyedül egy vödrös savanyúság árát kérte el a férfitól.

N. Nikoletta a társaival (Sz. Péter 37 éves, O. Tamás 26. éves, O.-né A. Piroska 57 éves, O. József 60 éves pásztói és I. Nikoletta 23 éves bujáki lakosokkal) korábban is lopott hasonlóan, a termékeket egymás között osztották szét. Az ellopott kaja egy része a házkutatáson lett meg.

A police.hu az erről szóló hírben még egy modern festményt is bemutatott:

Fotó: police.hu
photo_camera Fotó: police.hu

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.