Horvát egyetemisták 2000 euróval kentek volna meg egy tanárt, de a tanárnő inkább kidobta a pénzt az ablakon

külföld
2016 október 19., 21:25
comments 85

A magyarszo.com számolt be arról a spliti esetről, melyben két elsőéves hallgató a helyi felsőoktatási intézmény professzorát próbálták meg lefizetni. A tanárnő viszont a borítékba rakott 2000 eurót inkább kidobta az ablakon, majd értesítette a rendőrséget.

A spliti Elektrotechnikai Kar dékánja, Sven Gotovac elmondása szerint az egyik kenőpénzt ajánló diákok testvérek voltak, egyikük 25, a másik 21 éves. Az egyik diák állítólag már többször megbukott egy matematikavizsgán, ez lett volna az utolsó esélye, hogy ne rúgják ki. Nem jött össze.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.