Horvát egyetemisták 2000 euróval kentek volna meg egy tanárt, de a tanárnő inkább kidobta a pénzt az ablakon

külföld
2016 október 19., 21:25
comments 85

A magyarszo.com számolt be arról a spliti esetről, melyben két elsőéves hallgató a helyi felsőoktatási intézmény professzorát próbálták meg lefizetni. A tanárnő viszont a borítékba rakott 2000 eurót inkább kidobta az ablakon, majd értesítette a rendőrséget.

A spliti Elektrotechnikai Kar dékánja, Sven Gotovac elmondása szerint az egyik kenőpénzt ajánló diákok testvérek voltak, egyikük 25, a másik 21 éves. Az egyik diák állítólag már többször megbukott egy matematikavizsgán, ez lett volna az utolsó esélye, hogy ne rúgják ki. Nem jött össze.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt