Rogán még Brüsszelben is ott van Orbán 2 méteres körzetében

Orbán Viktor miniszterelnök (k) érkezik az Európai Néppárt maastrichti csúcstalálkozójára 2016. október 20-án. Mögötte balra Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter és Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője. (Fotó: Botár Gergely / Miniszterelnöki Sajtóiroda / MTI)

A maastrichti kitérő után – ahol Rogán Antal egy antik aktatáskát cipelt, míg a Louis Vuitton egy nő kezében bukkant fel! – a propagandaminiszter a kétnapos brüsszeli csúcstalálkozóra is elkísérte Orbán Viktor miniszterelnököt az Európai Tanács ülésére.

A kétnapos brüsszeli csúcstalálkozójára érkező Orbán Viktor miniszterelnök nyilatkozik az Európai Tanács ülése elõtt 2016. október 20-án. Közvetlenül mögötte jobbra Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter, balra Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője. (Fotó: Botár Gergely / Miniszterelnöki Sajtóiroda / MTI)

Rogán Antal olyannyira nem szabadult Orbán mellől, hogy kénytelen volt még a V4-es vezetők tárgyalására is beülni, a miniszterelnök mellé.

Orbán Viktor magyar (j4), Robert Fico szlovák (j3), Bohuslav Sobotka cseh (b2) és Beata Szydlo lengyel (b3) miniszterelnök a V4-ek csúcstalálkozóján, az Európai Tanács ülése előtt 2016. október 20-án. A magyar kormányfő mellett balra Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter (j5) foglalt helyet. (Fotó: Botár Gergely / Miniszterelnöki Sajtóiroda / MTI)

Addig se keveri magát újabb botrányba a legutolérhetetlenebb magyar politikus.