Mészáros Lőrinc: Nemcsak Mészáros él jobban, hanem az egész ország

A Hír Tv korábban csak a Mediawork-szel kapcsolatos részleteket hozta nyilvánosságra a Mészáros Lőrinccel készült interjúból, de péntek estére felkerült az egész beszélgetés.

Ezekből többek között kiderült, hogy ha nincs a futballhuligánokkal történt incidens, akkor a Messi is ott töltötte volna a hétvégét Mészáros horvátországi villájában a nyáron. A horvát bulvárlapok írták meg, hogy Mészáros házában nyaralt Ivan Rakitic, de a házat megdobálták, Rakitic pedig elment onnan családjával együtt, így Messi se kötött ki ott. Mészáros megerősítette, hogy a villa az ő cégének tulajdonában van.

Mészáros Lőrinc őszintén vall arról is, hogy

ugyan a „nulláról kezdték”, de pályázaton csak az nyer, aki pályázik, és ők pályáztak.

Elmondta azt is, hogy komoly infrastrukturális beruházásokat hajtottak végre cégeivel, a taót pedig külön szükséges támogatásnak tartja.

„Ugye, egy 420 milliárdos közbeszerzés jelent meg, ez keretközbeszerzés, tehát utána, ugye, még le kell folytatni eljárást. Mi is pályáztunk egy pár régióban, azt nem tudom megmondani, mert nem nézem a közbeszerzési értesítőt, hogy mennyit nyertünk, de gondolom, rajtunk kívül még több tucat cég nyert a közbeszerzésen”

– mondta el a jelenleg futó gigaközbeszerzésről Mészáros, majd hozzátette, nem teljesen elégedett, mert nem mindenhol tudtak nyerni, ahol pályáztak.

„Remélem, nem elcsépelt, amit mondok, de szerintem jobban élünk, és nemcsak Mészáros él jobban, hanem az egész ország”

– mondta még el Mészáros, aki pár év alatt az egyik leggazdagabb magyar vállalkozóvá "küzdötte fel magát".

Az is kiderült az interjúból, hogy Mészáros keveset foglalkozik azzal, hogy ellenzéki politikusok Orbán Viktor strómanjának nevezik:

„Ez egy butaság. Ez egy butaság. Nézze, amit elértem, azt magam tettem, magam dolgoztam, illetve a körülöttem lévő embereim, akik hosszú évek óta értem dolgoznak”

Elmondta azt is, hogy ha foglalkozna ezekkel a vádakkal, akkor fizikailag is rosszabb állapotban lenne.

Mészáros azt is elmondta, hogy már nem terjeszkedne új területekre, de azért, tette hozzá, ha az embernek pénze van, bármit megvehet.