Jessica Drake pornószínésznő is szexuális zaklatással vádolja Donald Trumpot

bűnügy
2016 október 23., 07:48
comments 264

Miután Donald Trump szombaton perrel fenyegetett meg minden nőt, aki szexuális zaklatással vádolja, újabb nő állt a nyilvánosság elé azzal, hogy a milliárdos ingatlanmágnás akarata ellenére megcsókolta, és pénzt ajánlott neki, ha lefekszik vele.

Jessica Drake a sajtótájékoztatón (Fotó: David McNew / Getty Images / AFP)
photo_camera Jessica Drake a sajtótájékoztatón (Fotó: David McNew / Getty Images / AFP)

Trump újabb vádolója Jessica Drake pornószínésznő, aki egy Los Angeles-i sajtótájékoztatón, Gloria Allred ügyvéd mellett mesélte el, hogy 2006-ban egy kaliforniai golfversenyen találkozott Trumppal. Elmesélte, hogy Trump a hotelszobájába hívta, ahol két másik nő is volt, amikor megérkezett. A 42 éves Drake elmondta, hogy a pizsamába öltözött Trump mindhármukat határozottan megragadta, és akaratuk ellenére megcsókolta. Drake ezután távozott, de Trump utánatelefonált, felhívta a szobájában, és azt kérdezte:

„Mit akarsz? Mennyit?”

Ezután még egy hívást kapott, amiben Trump vagy egy megbízottja 10 ezer dollárt ajánlott, és azt, hogy Drake a milliárdos magánrepülőjén utazhat vissza Los Angelesbe.
Allred egy fényképet is bemutatott a sajtótájékoztatón, ami a 2006-os golfversenyen készült, Trump és Drake együtt látható a felvételen.

Fotó: Mark Ralston / AFP
photo_camera Fotó: Mark Ralston / AFP

Trump kampánystábja az újabb vádakat is visszautasította. „Ez a történet nevetséges, és teljes hazugság. Mr. Trump nem ismeri fel ezt az embert, nem emlékszik rá, és nem is érdeklődik iránta” – közölte a republikánus párti jelölt kampánycsapata, ami szerint csak Hillary Clinton kampánystábja próbálja lejáratni Trumpot.

Drake-kel együtt már 11 nő vádolja azzal Donald Trumpot, hogy akaratuk ellenére szexuálisan közeledett hozzájuk, fogdosta, zaklatta őket. Mind azután álltak a nyilvánosság elé, hogy a Washington Post megjelentetett egy 15 évvel ezelőtt készült felvételt, amin Donald Trump arról beszél, hogy kedvére fogdoshatja a nőket, akár beleegyezésük nélkül is, mert megengedik neki, csak mert híres. Nem sokkal később bocsánatot kért, de azt állította, soha nem tett ilyesmit. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.