Juhász Pétert nem engedik be a Kossuth térre

POLITIKA
2016 október 23., 12:52
comments 356
Fotó: Plankó Gergő (444)
photo_camera Fotó: Plankó Gergő (444)

Jelenti a helyszínről tudósítónk. Juhász Péter szervezte meg vasárnapra azt a tüntetést, melynek keretében fütyülni hívta az embereket Orbán Viktor beszédére.

Juhász ezt azóta Facebook-üzenetben is megerősítette. Mint mondta, a Valton emberei nem engedték be az állami ünnepségre, és bár ő nem jutott be, de sokan síppal igen.

Annyira lassan megy a beengedés, hogy percekkel a kezdés előtt még a tél fele üres:

photo_camera Fotó: Botos Tamás, 444

A Kossuth téren komoly biztonsági lépések előzik meg a beszédet, a tér nagyrészét lekordonozták és a Valton Security több száz biztonsági őrrel képviselteti magát:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.