Juhász Pétert nem engedik be a Kossuth térre

POLITIKA
2016 október 23., 12:52
comments 357
photo_camera Fotó: Plankó Gergő (444)

Jelenti a helyszínről tudósítónk. Juhász Péter szervezte meg vasárnapra azt a tüntetést, melynek keretében fütyülni hívta az embereket Orbán Viktor beszédére.

Juhász ezt azóta Facebook-üzenetben is megerősítette. Mint mondta, a Valton emberei nem engedték be az állami ünnepségre, és bár ő nem jutott be, de sokan síppal igen.

Annyira lassan megy a beengedés, hogy percekkel a kezdés előtt még a tél fele üres:

photo_camera Fotó: Botos Tamás, 444

A Kossuth téren komoly biztonsági lépések előzik meg a beszédet, a tér nagyrészét lekordonozták és a Valton Security több száz biztonsági őrrel képviselteti magát:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt