Könyvkupon, hátizsák, sült krumpli - ilyesmit kapsz, ha kártyával vásárolsz. Hát nem megéri?

Tudta? A Mastercardnál jelenleg is futnak promóciók, amelyek kapcsán a cég bankkártyáit elfogadó helyeken megjutalmazzák a vevőket, ha kápé helyett kártyával fizetnek. Mi nem tudtuk. De a Mastercard szólt. És most már tudjuk. Hogy:

1, Ha a Burger Kingben Mastercard debit-kártyával fizetsz, egy közepes burgonyát kapsz ajándékba!

És tényleg jár az extra krumpli a whopper-menü mellé!

Az akció 2016. október 10-től november 20-ig tart, a Liszt Ferihegyi reptérin kívül minden magyar Burger Kingben érvényes. (A krumpliosztó Burger Kingek hazai listáját itt találod meg.)

2, A Líra könyvesboltokban könyvkupont ér a kártyás vásárlás.

És tényleg jár a kupon az 5000 forintnál nagyobb összegű könyvvásárlás után!

Mastercard betéti kártyával fizetve bármelyik Líra könyvesboltban vagy a lira.hu webáruházban 500 Ft értékű kedvezménykupont kapsz ajándékba. Az akció szintén 2016. október 10-től november 20-ig tart, a kedvezménykupont 2016. december 31-ig lehet beváltani a Líra könyvesboltokban, illetve a lira.hu webáruházban, 5000 Ft fölötti, szintén Mastercard kártyával történő vásárlás esetén. (További információk a Líra ügyfélszolgálatán a 06-40-365-879-es telefonszámon hétköznap 9.00-17.00 óráig vagy az ugyfelszolgalat@fo.hu email címen.)

3, A Tescónál pedig szintén Mastercard betéti kártyával kell fizetni ahhoz, hogy ajándék hátizsákkal vagy logikai készlettel (erről nem tudjuk mi, de ha a hátizsák már elfogyott, azért elvinnénk) távozhass. A kártyás fizetés bizonylatát az áruházban található Mastercard hosztessz-pultnál kell felmutatni, és már kapod is a cuccot. Amíg a készlet tart. Ez az akció 2016. október 14. és november 19. között, pénteki és szombati napokon, 10:00 és 20:00 óra között fut, az akcióban részt vevő áruházak listáját itt találod.

Az akció további részleteiről itt tájékozódhatsz.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.