Könyvkupon, hátizsák, sült krumpli - ilyesmit kapsz, ha kártyával vásárolsz. Hát nem megéri?

hirdetés
2016 október 25., 05:42
comments 23
ad

Tudta? A Mastercardnál jelenleg is futnak promóciók, amelyek kapcsán a cég bankkártyáit elfogadó helyeken megjutalmazzák a vevőket, ha kápé helyett kártyával fizetnek. Mi nem tudtuk. De a Mastercard szólt. És most már tudjuk. Hogy:

1, Ha a Burger Kingben Mastercard debit-kártyával fizetsz, egy közepes burgonyát kapsz ajándékba!

photo_camera És tényleg jár az extra krumpli a whopper-menü mellé!

Az akció 2016. október 10-től november 20-ig tart, a Liszt Ferihegyi reptérin kívül minden magyar Burger Kingben érvényes. (A krumpliosztó Burger Kingek hazai listáját itt találod meg.)

2, A Líra könyvesboltokban könyvkupont ér a kártyás vásárlás.

photo_camera És tényleg jár a kupon az 5000 forintnál nagyobb összegű könyvvásárlás után!

Mastercard betéti kártyával fizetve bármelyik Líra könyvesboltban vagy a lira.hu webáruházban 500 Ft értékű kedvezménykupont kapsz ajándékba. Az akció szintén 2016. október 10-től november 20-ig tart, a kedvezménykupont 2016. december 31-ig lehet beváltani a Líra könyvesboltokban, illetve a lira.hu webáruházban, 5000 Ft fölötti, szintén Mastercard kártyával történő vásárlás esetén. (További információk a Líra ügyfélszolgálatán a 06-40-365-879-es telefonszámon hétköznap 9.00-17.00 óráig vagy az ugyfelszolgalat@fo.hu email címen.)

3, A Tescónál pedig szintén Mastercard betéti kártyával kell fizetni ahhoz, hogy ajándék hátizsákkal vagy logikai készlettel (erről nem tudjuk mi, de ha a hátizsák már elfogyott, azért elvinnénk) távozhass. A kártyás fizetés bizonylatát az áruházban található Mastercard hosztessz-pultnál kell felmutatni, és már kapod is a cuccot. Amíg a készlet tart. Ez az akció 2016. október 14. és november 19. között, pénteki és szombati napokon, 10:00 és 20:00 óra között fut, az akcióban részt vevő áruházak listáját itt találod.

Az akció további részleteiről itt tájékozódhatsz.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.