A Teréz körúti robbantás miatt volt rendőrgyilkossághoz vezető házkutatás a szélsőjobboldali férfinél

bűnügy
2016 október 27., 06:23
comments 148

A Teréz körúti robbantás után az volt a rendőrök egyik elmélete, hogy szélsőjobboldali, félkatonai csoport követhette el a bombatámadást a belvárosban egy héttel a kvótanépszavazás előtt. Ezért döntöttek úgy, hogy ellenőrzik a radikális szervezeteket, hogy melyiknek lehet illegális lőfegyvere, robbanóanyaga. Ebben a sorban volt az egyik a Magyar Nemzeti Arcvonal, aminek 76 éves vezetője, Győrkös István tegnap reggel Kalasnyikovval fejbe lőtte a hozzá házkutatásra érkező egyik rendőrt. A férfit a tűzharcban hasba lőtték, ezután a házában elbarikádozta magát, de végül a kommandósok elfogták.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.