Rogán nem megy el saját perének tárgyalására

POLITIKA
2016 október 27., 10:13
comments 249

Ezt is mondta mai sajtótájékoztatóján. Közjegyző előtt nyilatkozott, hogy sosem találkozott Portikkal, szerinte ez elég kell, hogy legyen. Szerinte Juhász Péter és Portik Tamás arra szövetkeztek, hogy lejárassák őt.

Ez ugye az a per, amit Rogán propagandaminiszter indított Juhász Péter ellen, aki bűnözőnek nevezte Rogánt. Juhász szerint Rogánnak kapcsolata volt Portik Tamással, aki maffiózó, üzletelt vele, aki pedig bűnözőkkel üzletel, az maga is bűnöző.

Portik egy korábbi tárgyaláson arról tanúskodott, hogy kenőpénzt adott át Rogánnak, ezt Rogán tagadta. Nyilván erről is kérdezték volna a bíróságon a propagandaminisztert, aki ugye most jelentette be, hogy nem megy el az általa indított per tárgyalására.

Azt mondta, hogy ügyvédei szerint nem kell elmennie, hiába idézet őt a bíróság, mert a pert ő indította. Arról is beszélt, hogy eredetileg el akart menni a tárgyalásra, de mikor rájött, hogy Portik és Juhász összejátszanak ellene, elment tőle a kedve. Azt mondta, hogy ezután jött rá, hogy nem akar Juhász Péterrel egy teremben tartózkodni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt