Rogán havi fizetése bruttó 1,3 millió, Orbáné 1,7 millió

politika
2016 november 07., 12:13

Orbán miniszterelnöki fizetése havi bruttó 1507400 forint, ehhez járul évi 200 ezer forint cafeteria, emellé képviselőként még havi 224363 forintot kap.

Rogán Antal propagandaminiszter - munkáltatója a Kabinetiroda - ugyanennyi cafeteria és képviselői díjazás mellé bruttó 1 101 900 forint miniszteri fizetést és egy VW Multivant kap.

Az egész kabinetirodán valószínűleg Nagy János államtitkár, Orbán személyi titkára és mindenese, idejének beosztója dolgozza a legtöbbet, méghozzá havi bruttó 997200 forintos fizetésért, ami mellé ő is kétszázezres cafeteriát kap. Ő az idén összesen 450 ezer forintért vásárolhatott magának ingyenruhát, amit, mint a dokumentumból kiderül, számlákkal igazolt. Plusz kapott használatra egy 2015-ös Skoda Superbet.

Tuzson Bence állmtitkár pontosan azt a pénzt és ruhapénzt kapja, amit Nagy, plusz a képviselői fizetését.

(via HVG)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.