Hajmeresztő fordulat: a New York Timesnál már Trump az esélyesebb

külföld
2016 november 09., 02:44
comments 60

A New York Times élőben elemezi és modellezi a beérkező eredményeket, és az utóbbi percekben elég súlyos fordulat történt.

....majd...

Azaz most már Trump az esélyesebb, 271 elektort jósolnak neki. A nagy fordulat oka: Michigan, amit korábban viszonylag szilárd demokrata államnak gondolt mindenki, de a beérkező adatok alapján sokkal jobban szerepel Trump, mint azt várni lehetett. Továbbá Pennsylvania, ahol ugyan Clinton vezet, de nagyon-nagyon gyengén ahhoz képest, amire számítottak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.