Hillary Clinton elismerte vereségét

külföld
2016 november 09., 15:51
comments 400

Nyitottan kell hozzáállnunk Trump elnökségéhez, lehetőséget kell adni neki, hogy vezesse az országot – mondta Hillary Clinton az elnöki kampányát lezáró, vereségét elismerő beszédében.

Clinton kedd este még nem állt készen, hogy elmondja ezt a beszédét, és szerda reggel is több mint két órás késéssel kezdett csak bele. Láthatóan nehezen tartotta kordában érzéseit.

link Forrás

Ez most nagyon fájdalmas, és hosszú ideig az is lesz. De továbbra is hiszek Amerikában, és örökké fogok – mondta.

Az legnagyobb üvegplafon most sem tört össze, de talán valaki egyszer át fogja törni – mondta Clinton, önmagát ismételve (amikor a 2008-as kampányban alulmaradt Obamával szemben, ugyanezt mondta).

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.