Obama tényleg mindent megtesz, hogy bebalzsamozza a pánikoló demokraták lelkét

külföld
2016 november 09., 18:52
comments 198

A politika nehéz, néha csúnya és zajos, az ember nem nyer meg minden vitát, de akkor is lelkesnek kell maradni, nem szabad cinikussá válni

– mondta Barack Obama, aki magához méltó inspiráló beszédet mondott a Fehér Házban.

Az elnök hónapok óta arról beszél, hogy személyes visszautasításnak fogná fel, hogy ha őutána egy olyan embert szavaznának be a hatalomba az amerikaiak, mint Donald Trump. Most viszont elmondta, még tegnap este beszélt a megválasztott elnök Trumppal, és meghívta csütörökre a Fehér Házba, hogy azonnal tárgyalásokat kezdjenek a problémamentes hatalomátadásról.

link Forrás

A színfalak mögött viszont arról hallani, legalábbis a Politico erről ír fehér házi források alapján, hogy az elnök környezetében nagyon is meg vannak ijedve, mert nem készültek arra a helyzetre, hogy elleneséges társaságnak kell átadni a hatalmat.

Alig néhány hetük maradt arra, hogy megpróbálják bebiztosítani az elnök erőfeszítéseinek eredményeit, de erre nincs sok esélyük, hiszen a képviselőház, a szenátus és az elnök is republikánus kezekbe került.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.