Csúnyán megbukott Béres Alexandra és Theo Papa hortobágyi palacsintája az élelmiszerbiztonsági teszten

Annak idején azt hittük, bátrak vagyunk, amikor a házhoz szállított mátrai borzaskák átfogó tesztjére vállalkoztunk, de most kiderült, hogy ez semmi a NÉBIH lehetetlent nem ismerő vállalkozásához képest, amelyben az élelmiszerbiztonsági hivatal több mint húsz helyről rendelt hortobágyi palacsintát, és mindet meg is kóstolta.

Az eredmény: hét házhoz szállító vállalkozás - Anyucika, Béres Alexandra, Bocsi Viki, Egészségkonyha, Friss Food, Jófalat, Theo Papa - hortobágyi palacsintája már a mikrobiológiai teszten sem ment át, ami azt jelenti, hogy az ételekben szennyezettséget jelző mikroorganizmust talált a hatóság. ezért kizárta őket a versenyből.

A klasszikus, húsos hortobágyi palacsinták versenyét az Interfood nyerte, második a Cityfood, harmadik a Bonappétit lett. A speciális hortobágyi palacsinták között első a Vitál Konyha, második a Norbi Update, harmadik az Interfood.

A hortobágyi húsos palacsinta lényegéről évekkel ezelőtt Uj Péter írt kiábrándító leleplezést.