Tűz miatt evakuáltak egy salgótarjáni társasházat

baleset
2016 november 10., 04:33
comments 21
Kiégett lakás a salgótarjáni Pécskő utcában. MTI Fotó: Komka Péter
photo_camera Kiégett lakás a salgótarjáni Pécskő utcában. MTI Fotó: Komka Péter

Kigyulladt egy társasház negyedik emeleti lakása Salgótarjánban, a Pécskő utcában. A tűz miatt 32 lakót kellett kimenekíteni az épületből, ők egyelőre csak irataikért és fontosabb értékeikért térhettek vissza a kiürített házba. Egy részük melegedőbuszokban várakozik, mások már rokonokhoz és ismerősökhöz távoztak.

A hatóságok most egyeztetnek velük, hogy hányan kérnek ideiglenes elhelyezést addig, amíg végleg visszatérhetnek a házba, ahol most a tűzzel érintett negyedik emeleten nincs se víz, se villany. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.