Vége az aranyidőknek, Trump elnökként, ha egyáltalán, csak nagyon visszafogottan fog twitterezni

Bár maga Donald Trump is úgy érzi, hogy a Twitteren nyerte meg az amerikai elnökválasztást, egyben fantasztikus eszköznek, a visszavágás legjobb módszerének tartja a mikroblogolást, most mégis azt ígéri, hogy

elnökként, ha egyáltalán, csak nagyon visszafogottan fog twitterezni.

Pedig a jelek szerint még mindig figyelemmel követi, hogy alakul az olvasottsága. "Tegnap úgy százezer új követőm lett" - nyilatkozta a 60 Minutesnek, akiknek arról is beszélt, hogy a Twitter remek eszköz volt arra, hogy a neki nem tetsző sajtóhírekre reagáljon.

Sőt, szerinte a Twitter segített neki abban, hogy olyan államokban is versenyben maradjon, ahol Clinton kampánya az övénél sokkal többet fektetett hirdetésekbe. "Szerintem a közösségi médiának nagyobb ereje van a pénznél, amit költöttek. Ezt talán bizonyos mértékig be is bizonyítottam".

Az interjúban mégis azt mondta, hogy elnökként "nagyon visszafogott leszek. Ha egyáltalán használni fogom, akkor csak nagyon visszafogottan". (Via CNN)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.
;