Vége az aranyidőknek, Trump elnökként, ha egyáltalán, csak nagyon visszafogottan fog twitterezni

külföld
2016 november 13., 10:45
comments 50

Bár maga Donald Trump is úgy érzi, hogy a Twitteren nyerte meg az amerikai elnökválasztást, egyben fantasztikus eszköznek, a visszavágás legjobb módszerének tartja a mikroblogolást, most mégis azt ígéri, hogy

elnökként, ha egyáltalán, csak nagyon visszafogottan fog twitterezni.

Pedig a jelek szerint még mindig figyelemmel követi, hogy alakul az olvasottsága. "Tegnap úgy százezer új követőm lett" - nyilatkozta a 60 Minutesnek, akiknek arról is beszélt, hogy a Twitter remek eszköz volt arra, hogy a neki nem tetsző sajtóhírekre reagáljon.

Sőt, szerinte a Twitter segített neki abban, hogy olyan államokban is versenyben maradjon, ahol Clinton kampánya az övénél sokkal többet fektetett hirdetésekbe. "Szerintem a közösségi médiának nagyobb ereje van a pénznél, amit költöttek. Ezt talán bizonyos mértékig be is bizonyítottam".

Az interjúban mégis azt mondta, hogy elnökként "nagyon visszafogott leszek. Ha egyáltalán használni fogom, akkor csak nagyon visszafogottan". (Via CNN)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.