Orbán szerint minden egyes támadás csak megerősíti Rogán pozícióját

POLITIKA
2016 november 14., 12:46
comments 391

Több kérdésre is válaszolnia kellett az Országgyűlésben a miniszterelnöknek. A sort a szocialista Varga László kezdte, aki Rogán helikopterezéséről kérdezett. Orbán Viktor

válaszában ki sem ejtette minisztere nevét,

helyette az MSZP kormányzat szörnyű örökségéről beszélt. A jobbikos Volner János a minimálbér túl magas adóterheiről és a bérfejlesztésről kérdezte Orbánt, aki szerint

a kormány bért növel, adót pedig csökkent.

Szél Bernadett, az LMP társelnöke Rogán hazugságairól és Rogán Kertész Balázshoz fűzödő kapcsolatáról kérdezte Orbánt, mégis csak a miniszterelnök nevezi ki a minisztereit. Orbán úgy válaszolt, hogy

"úgy látom, hogy ön mindig kipécézik magának egy miniszteremet. Elfogyott a Fazekas Sándor elleni muníció, és most Rogán képviselőtársam van soron."

A miniszterelnök kijelentette, hogy

"nem foglalkozom a politikai blöffökkel, politikai botrányokkal. Minden egyes támadás csak megerősíti Rogán pozícióját."

Majd hozzátette, hogy a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter már minden kérdésre válaszolt az Országgyűlésben. Az MSZP-s Harangozó Tamás nem hagyta a témát: minek kell még történnie, hogy Rogánt leváltsa Orbán?

"Minden egyes támadás, amit hallottam a témában, a miniszterem iránti bizalmat növeli,"

erősítette meg korábbi kijelentését Orbán. És a Rogánról szóló kérdések még mindig nem értek véget, a jobbikos Szilágyi György is feltette a kérdést:

miért tűri el a hazugságát a kormányában?

Orbán Rogán ügyeiről kijelentette, hogy

"ezek blöffök, ne gondolják, hogy ezek a hírek megrendítenek minket, vagy, hogy elgondolkodtatnak egyáltalán."

A miniszterelnök szerint amúgy sincs sportértéke annak, hogy egy politikus lehazugoz egy másik politikust.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt