Az FTC azt kéri az MLSZ-től, hogy Kassai többé ne vezesse a csapat meccsét

futball
2016 november 20., 20:46
comments 107

Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója az M4 Sport esti, Góóól című műsorában „elfogadhatatlannak” értékelte Kassai Viktor játékvezető teljesítményét a tegnapi Vasas-Ferencváros (2-2) mérkőzésen. Orosz azt mondta, írásban jelzik az MLSZ-nek, hogy szeretnének „leiratkozni” a játékvezetőről. Kassai a listavezető angyalföldiek javára 3, a Ferencvárosnak pedig 1 tizenegyest ítélt, ebből mindkét együttes egyet-egyet lőtt be.

Orosz Pál a bíró stílusával, arroganciájával is indokolta a döntésüket, és emlékeztetett, hogy Kassai a mostani szezonban eddig 3 bajnoki meccset vezetett az FTC-nek (a Budapest Honvéd, az Újpest és a Vasas ellenit), ezeken összesen 14 sárga és 2 piros lapot adott az FTC játékosainak, és 4 büntetőt ítélt a csapat ellen.

Kassai Viktor az Olaszország-Svédország Eb-meccs játékvezetőjeként 2016. június 17-én.
photo_camera Kassai Viktor az Eb-n (Fotó: Vincenzo Pinto / AFP)

A vezérigazgató elmondta, hogy a bajnoki címmel végződött előző idény első 16 fordulóján 30 sárga lapot kaptak labdarúgóik, akik ellen egy tizenegyest ítéltek, a mostani évadban viszont már 53 sárgánál és 8 büntetőnél járnak.

A szombaton kiállított ecuadori védő, Cristian Ramírez a klubvezető szerint milliós nagyságrendű büntetésre számíthat, sőt fontolgatják, hogy pszichológus segítségét is kérik vele kapcsolatban.

A Ferencváros az OTP Bank Liga 16. fordulója után a 3. helyén áll, a hátránya a listavezető Vasassal szemben öt, a második Videoton mögött pedig egy pont. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.