Megverték a biztonságiak, miután nőkkel verekedett a Fradi cserekapusa

bűnügy
2016 november 22., 08:40
comments 87

Nem edzhet a Ferencváros focicsapatával Jova Levente kapus, miután balhéba keveredett egy V. kerületi szórakozóhelyen.

A Bors úgy tudja, Jova november 12-én két barátjával volt a belvárosi Raktár Bárban, amikor társaságuk összetűzésbe keveredett két nővel. A lap szerint az egyik nő arcon ütötte Jovát, aki visszaütött, ami után a hely biztonsági őrei közbeavatkoztak, és megverték Jováékat.

Ezzel azonban még nem ért véget az ügy, mivel az egyik nő SMS-ben megfenyegette Jovát, hogy ha nem fizet neki fájdalomdíjat begipszelt kezéért, nyilvánosságra hozza a történetet.

Jova ekkor értesítette a történtekről a klub vezetőit, akik válaszként felmentették az edzések látogatása alól, és közölték a kapussal, hogy keressen magának új csapatot.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.