Már bronzérmes helyen Dárdai Pál és a berlini Hertha

foci
2016 november 27., 18:55
comments 107
Dárdai Pál a Hertha BSC berlini stadionjában 2016. november 27-én.
photo_camera Dárdai Pál még a Mainz elleni győztes meccs előtt. Fotó: Soeren Stache/dpa

Hiába vezetett Aaron Seydel góljával idegenben a Mainz, a később kiállított Vedad Ibisevic két góljával fordított a hazai pályán játszó Hertha Berlin a Bundesliga 12. fordulójában, és ezzel már harmadik a tabellán.

Dárdai Pál csapatának továbbra is 100 százalékos mérlege van az Olimpiai Stadionban, Berlinben minden meccsüket megnyerték.

A tabellát a meglepetésre megállíthatatlan RB Leipzig vezeti 30 ponttal, a kapuban Gulácsi Péterrel, a magyar válogatott hálóőrével. A Leipzig ebben a fordulóban a Freiburgot győzte le idegenben 4-1-re.

27 pontja van a Bayern Münchennek; ők szombaton a Bayer Leverkusent verték meg 2-1-re hazai füvön. 24 pontja van a Herthának. Negyedik pontegyenlőséggel az Eintracht Frankfurt, soraiban a hétvégén a Borussia Dortmund ellen gólt szerző Huszti Szabolccsal.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.