Ha Mészáros Lőrinc eddig nem sejtette, most már szinte biztos: nagyon sok szállodát vásárolt a nemzet gázszerelője

politika
2016 december 1., 20:13
comments 124

„Eddig csak pletykálták, most a Válasz.hu bizonyítékot is talált arra, hogy Mészáros Lőrinc stábja vette át az ellenőrzést a Hunguest Hotels Zrt. felett”

- írja a Heti Válasz.

A Hunguest Hotels Zrt. mintegy 14 magyarországi szállodát birtokol, ezek korábban Leisztinger Tamás baloldali vállalkozó-milliárdos érdekeltségeit gazdagították, októberben azonban a Jászai Gellért érdekeltségébe tartozó Konzum-csoporthoz kerültek.

Ez a bizonyíték a Heti Válasz szerint, mivel:

„beérkezett a cégbíróságra a Hunguest Hotels Zrt. október 13-i közgyűléséről szóló jegyzőkönyv, melyből kiderül: Leisztinger Tamás emberei kivonultak a társaság igazgatóságából és felügyelőbizottságából. Hogy kik jöttek helyettük a két testületbe? Röviden: Mészáros Lőrinc és Tiborcz István lekötelezettjei.”

A Heti Válasz ezután közli az új igazgatóság tagjainak névsorát: Jászai Gellért (Konzum-csoport), Schmiedl Péter (Event-Immo, amely a Mészároshoz már eddig is köthető 3 szállodát visz), Somlyai Zoltán (Tiborcz István embere, Pannon Tessera Hospitalis Zrt.), illetve a felügyelőbizottságét: Linczényi Aladin Ádám (Konzum-csoport), Malasics András (Opimus Prime, Mediaworks)

A felcsúti polgármester és nagyvállalkozó Mészáros Lőrinc egy HírTv-nek adott interjúban maga ismerte el, hogy nem pontosan van tisztában azzal, hogy vásárol-e idén médiacéget, amit végül valóban megvásárolt (Népszabadság, Pannon-lapok).

Mint mondta, korábban azt sem gondolta volna, hogy szállodákba fog fektetni, és tessék. Ám akkor még csak 3 szálloda volt a tulajdonában (az Event-Immo Kft.-n keresztül a balatonalmádi volt Ramada, az egerszalóki Saliris és a Lifestyle Mátra). (Heti Válasz)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt