Az állatkert nem fogja kirúgni azt a gondozót, aki ököllel vágott fejbe egy kengurut

ÁLLAT
2016 december 06., 05:13
comments 161

Miután az interneten elterjed a videó, amin az ausztrál Greig Tonkins behúz egyet egy kengurunak, hogy kiszabadítsa a mancsai közül a vadászkutyáját, több állatvédő szervezet is követelni kezdete, hogy a dubbói Taronga Állatkert rúgja ki a férfit, aki elefántgondozóként dolgozik náluk.

link Forrás

Az állatkert közölte, hogy nem tervezi kirúgni a videó kikerülése után. A közleményükben azt írták, hogy Mr Tonkins egy tapasztalt állatdolgozó, és az elmúlt hat évben, mióta a a Taronga Állatkertben dolgozik, mindig a legjobb módszereket követve gondoskodott az állatokról. Ezért a kengurus incidens ellenére is folytatják a munkát vele. Ugyanakkor megjegyezték, hogy elítélik, ha valaki állatokat üt meg és kutyákkal vadászik. Tonkins nem nyilatkozott az ügyről. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.