Jönnek! Mint a cukrot, úgy viszik a nyugdíjasok karácsonyi ajándékát a postások! \(^o^)/

ünnep
2016 december 13., 12:58
comments 101

Nem csalás, nem ámítás! Már érkeznek is a nyugdíjasoknak szánt karácsonyi ajándékok!

2016. december: a Magyar Posta Zrt. munkatársa viszi a nyugdíjasoknak kézbesítendő Erzsébet-utalványokat tartalmazó borítékokat és Orbán Viktor miniszterelnök köszöntő levelét Budapesten. A 10 ezer forintnyi Erzsébet-utalvánnyal a kormány a nyugdíjasokat támogatja. (Fotó: Balogh Zoltán / MTI)
photo_camera A Magyar Posta Zrt. munkatársa viszi a nyugdíjasoknak kézbesítendő Erzsébet-utalványokat tartalmazó borítékokat és Orbán Viktor miniszterelnök köszöntő levelét Budapesten. A 10 ezer forintnyi Erzsébet-utalvánnyal a kormány a nyugdíjasokat támogatja. (Fotók: Balogh Zoltán / MTI)

Bizony, bizony, az állam biztosítja az egészet, tehát mindenkinek teljesen ingyen van! A pénzt Orbán Viktorra bíztuk, és Ő megteremtette!

Postás kézbesíti Orbán Viktor kormányának karácsonyi ajándékát (Fotó: Balogh Zoltán / MTI)
photo_camera Kézbesítés. Az ajándékozott kézírásával fogadja Orbán Viktor kormányfő kedves szavait

Ha nem is lesz fehér a karácsony, mindannyiunk szíve ünneplőbe öltözhet az igazságosan, vagyoni helyzettől függetlenül minden nyugdíjasnak karácsony alkalmából biztos 10 ezer forintnyi Erzsébet-utalványnak hála! Köszönjük szépen!

Egy nyugdíjas mutatja a Magyar Posta Zrt. munkatársa által kézbesített Erzsébet-utalványokat
photo_camera NINTENDO 64!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(Eredetileg úgy volt, hogy a kormányhivatalnokok viszik ki az árut, de ez lehetetlennek bizonyult. Ők végül 25 ezer forintnyi Erzsébet-utalványt kapnak karácsonyra.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.