Vona Gábor undorítóbb, mint egy darab szar

2016 december 14., szerda 16:55
461
  • Foglaljuk össze, amit tudunk.
  • És azt is, amit nem.
  • Vona Gábor nekem egyre színpatikusabb.
  • Kár, hogy buzi.

Ne tessenek fölháborodni, sivalkodni, mint egy fölpofozott leszbikus néger, ha nem tetszenének tudni, vége van a politikai korrektságnak, ami egyébiránt évtizedeken át szellemileg gúzsba kötötte Orbán Viktort, akármit is jelentsen az a gúzs; mindegy, vége van, egyemberként (egyfehéremberként) föllélegezhetünk, tehát most már mindenki akkora surmó lehet, amekkora csak akar, és ha magára hagyott, fehér, középosztálybeli férfiként kisebb-nagyobb pogromokban akarná levezetni mérhetetlen elitellenes flusztrációját az Aliexpress térhódítása és az idegen kívüli lények fölött, hát oda se neki, ez a világ természetes rendje, a nagybetűs VALÓSÁG, amibe most jól beleverik a kilincsorrokat világszerte csakúgy, mint helyileg lokálissan.

De söpörjünk csak vissza saját portánk házatája elé: hiszen Vona Gáborról nem csak a fentiek derültek ki, hanem az is, hogy

mosolyog az ATV-ben.

Persze, a felületes politikai elemző könnyen magyarázhatná ezt azzal, hogy hát hiszen buzi, azokról meg köztudomású, hogy vigyorognak, mint a tejbetök, mint néger az alagútban, süket a vakablakra, púpos gyerek a prés alatt. A modern, praktikus, garantáltan politikaikorrektság-mentes, a hétköznapi emberek valóságértelmezéséhez, de méginkább Orbán Viktor (aki egyébként maga is hétköznapi ember) aktuális érdekeihez közeli politikatudomány azonban részletes és hiteles magyarázattal szolgál a mosolygás mélyebb okait illetően. Ez a mosolygás nem egyszerű mosolygás, hanem inkább amolyan kódszerűség, olyasmi, mint amit Leonardo Da Vinci, az Amerikában élő híres olasz Oscar-díjas színész és pizzafutár leplezett le világhírű bestseller játékfilmjében: tudják, hogy az Utolsó vacsorán Krisztus mellett ül egy láthatatlan háromszög, és ebből következik, hogy Tom Hanksnek két anyja van.

Tehát Vona azért mosolyog, mert SZDSZ-es.

Nem, ez sajnos egyáltalán nem vicc, ez egy halál komoly következtetés, amire egy halál komoly ember, a Földkerekség Legkomolyabb Emberének gondolatamenete végén jutunk: ha Kövér László azt mondja, hogy Vona de facto SZDSZ-es, akkor az nem tréfa. Mert ha tréfa lenne, Kövér László biztosan nem mondaná. Illetve még a legnagyobb tréfa sem tréfás, ha Kövér László mondja. Pont.

Tehát: Vona SZDSZ-esebb, mint egy újlipótvárosi szatócs, ez nyilvánvaló. Vona is szakállas, mint az SZDSZ-esek általában, csak ő direkt leborotválja, hogy álcázza magát, mint az SZDSZ-esek általában. Megváltoztatta a nevét, mint az SZDSZ-es származásúak általában: Klein – Kis, Róth – Rákosi, Goldberger – Tamás Gáspár Miklós. Ráadásul Vona egyik nagy kedvence Julius Evola, aki közismerten filozófus volt, épp úgy, mint Kis János.

Filozófus, szakáll, megváltoztatott név... mi kell még? Lehet ennél SZDSZ-esebb valaki?

Balra: Vona a haszidok jellegzetes szőrkucsmáját jelképező pártlogóval Kovács Tamás (MTI Fotó) felvételén. Jobbra: a gyermek Vonáról készült festmény.

Ezenkívül továbbá: csak a vak nem látja, hogy

Vona Gábor elkezdett gesztikulálni.

Azon túl, hogy Geszti közismert SZDSZ-es, a már hangzásában is idegenszerű gesztikulálás szokása leginkább a mediterrán népekre jellemző, mint például az újlipótvárosi szatócsság. És ki szokott még gesztikulálni az újlipótvárosi szatócsokon kívül? Gyurcsány Ferenc! Hol? Az ATV-ben! Milyen származásúak az ATV-sek? Buzik.

Lefőtt a kávé.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt