B. Krisztián feltört egy kocsit egy napszemüvegért, majd ellopta az ország legrondább buszát, de 100 méter után otthagyta, és inkább elvitt egy kisteherautót

A Dunakeszi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás és rongálás megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást B. Krisztián 19 éves fóti lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint B. csütörtökön, a kora esti órákban törte fel egy Fóton parkoló teherautó ajtaját, majd a járműben kutatni kezdett. Az autó tulajdonosa a fiatal férfit megzavarta, és a rendőrök kiérkezéséig a helyszínen visszatartotta. B. Krisztiánt előállították a Dunakeszi Rendőrkapitányságra, ahol kihallgatták, és bűnügyi őrizetbe vették.

A nyomozáson kiderült, hogy a 19 éves férfi aznap több bűncselekményt is elkövetett:

  • Hajnalban bement egy fóti autószerelő műhely telephelyére, betörte egy autó hátsó ablakának pillangóüvegét, és abból egy napszemüveget lopott el.
  • Ezután beindított egy, a telephelyen tárolt autóbuszt, amivel a zárt kapun keresztül kihajtott, és alig 100 méter megtétele után egy bokros részen leparkolt.
  • Innen visszament a telephelyre, és ellopott egy kisteherautót.
Fotó: police.hu

B. Krisztián a fentiek miatt előzetesbe került. (police.hu)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.