Felgyújtottak egy férfit a VIII. kerületben

bűnügy
2016 december 20., 12:34

Hétfő hajnalban érkezett a bejelentés a rendőrségre, hogy a VIII. kerületben, egy Magdolna utcai lépcsőházban egy férfi ruházata meggyulladt, a tüzet egy ott lakó nő oltotta el. A férfit a mentők kórházba vitték.

Később derült ki, hogy a 35 éves V. Norbert korábban együtt ivott a sértettel, majd miután összevesztek valamin, aki először megverte az utcán, majd később bementek egy Magdolna utcai házba, ahol meggyújototta a sértett ruháját.

A felgyújtott férfi égési sérülései miatt még aznap este meghalt, így V. Norbert ellen különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt folyik az eljárás. V. Norbertet a rendőrök kedden 2 óra 40 perckor a Népszínház utcában fogták el. Azóta kezdeményezték az előzetes letartóztatását. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.