Medgyessy szerint a baloldal ne finnyáskodjon, hanem álljon össze a Jobbikkal

politika
2016 december 28., 15:18
comments 597
Medgyessy Péter a dolgozószobájában még miniszterelnökként (Fotó: Kisbenedek Attila / AFP)
photo_camera Medgyessy Péter a dolgozószobájában még miniszterelnökként (Fotó: Kisbenedek Attila / AFP)

Megosztotta magvas gondolatait az ATV-vel az első magyar miniszterelnök, aki megbukott. Az esti Magánszféra beharangozója szerint a volt szocialista miniszterelnök, Medgyessy Péter azt mondta:

  • Orbán Viktor csak akkor győzhető le, ha három párt (MSZP, DK, Jobbik) összefog.
  • Az ellenzéki pártoknak el kell dönteniük, mi a fontosabb: a parlamenti helyük bebiztosítása vagy a szekértáborok feletti összefogás.
  • Enélkül nincs kormányváltás, és aki ezt nem veszi tudomásul, az csak magát okolhatja, illetve el kell számolnia a nép felé.
  • Ebben a helyzetben egyik oldal sem lehet finnyás.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.