Titok, hol van Orbán

politika
2016 december 30., 13:57
comments 326

Ahogy összeomlott a politikai korrektség, a korábban a családját sokat mutogató miniszterelnök úgy lett egyre visszahúzódóbb.

Orbán Viktor két éve még ezt posztolta karácsonykor:

photo_camera Fotó: Orbán Viktor / Facebook

A posztot később eltávolították, miután tudományosan elemezték az arra érkező kommenteket.

Tavaly már csak egy blikkes karácsonyi fotóval és egy, konzerv-propagandainterjúval köszöntötte az ünnepeket, december 15. és január 7. között semmit sem kommunikált:

Idén december közepe után már csak a széttrollkodott konzervinterjúval, illetve még ezt a képet tette ki, amin már nem is látható:

Azóta a miniszterelnöknek se híre, se hamva.

Mivel Orbánra jellemző, hogy a lehető legnagyobb titokban megy külföldi útra, így meg is kérdeztem Havasi Bertalant, a kormányfő sajtósát, hogy Orbán hol töltötte az elmúlt hetet, és hol van most. Havasi nem árulta el, csak annyit írt:

„A Miniszterelnöki Sajtóiroda a továbbiakban is tájékoztatja a szerkesztőségeket Orbán Viktor hivatalos illetőleg sajtónyilvános programjairól.”

Egyébként nem csak a karácsonyi ünnepekről, hanem a korábban nagy nyilvánosság mellett zajló disznóvágásokról sem ad már semmilyen tájékoztatást a miniszterelnök stábja.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt