Hat tinédzser holttestét találták meg egy bajor kisvárosban

külföld
2017 január 29., 19:36
comments 128
Középen, a háttérben az egyik elhunyt koporsóját viszi néhány férfi a németországi Arnstein városában 2017 január 29-én. Fotó: AFP / DPA / Hoefig
photo_camera Középen, a háttérben az egyik elhunyt koporsóját viszi néhány férfi a németországi Arnstein városában 2017 január 29-én. Fotó: AFP / DPA / Hoefig

Hat tinédzser holttestét találták még a németországi Arnstein városában vasárnap. Sajtóértesülések szerint az egyik gyermek édesapja talált rájuk, miután gyermekei keresésére indult. Az apa lánya és fia is meghalt. 

A 18 és 19 év körüli fiatalok holttesteit egy kerti kisházban találták meg. Az apa azt nyilatkozta a hatóságoknak, hogy a gyerekek előző este bulit tartottak a kisházban, és miután reggel sem tértek haza, keresésükre indult.

A nyomozók a halál pontos okát egyelőre nem állapították meg, de a rendelkezésre álló információk alapján egy egyelőre azonosítatlan kábítószer túladagolása okozhatta halálukat. 

link Forrás

Arnstein egy nagyjából 7000 lakosú kisváros Frankfurttól 120 kilométerre keletre.

A nyomozás épp csak elindult, de a helyi rendőrség közlése szerint idegenkezűségnek nincs nyoma. A kisházban volt egy fatüzelésű kályha is, a nyomozók még vizsgálják, hogy ez bármilyen összefüggésben lehetett-e a fiatalok halálával. (Index / Deutsche Welle / DPA / AFP)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.