Már az utcán is megcsodálhatjuk a Kétfarkú Kutya Párt legújabb, olimpiaellenes platkátjait

politika
2017 február 01., 19:28
comments 312

Ha felgyújtanánk egyszerre ennyi pénzt, sokkal több turista jönne megnézni – hirdeti a Kétfarkú Kutya Párt egyik platkátja, amik most már elkezdtek kikerülni az utcákra országszerte. A plakátkampányt saját támogatóinak adományaiból fedezi a párt, múlt péntekig 10,5 millió forint jött be hozzájuk erre.

Mától elkezdték kitenni a plakátjainkat. Ilyenkor ez úgy megy, hogy elseje és harmadika közt kerülnek ki, random, hogy melyik mikor. Ha valaki lát plakátot, az légyszi fotózza le, és küldje el nekünk. Reklámhengereket és óriásplakátokat érdemes figyelniírja a párt. Itt is van pár:

link Forrás
link Forrás
link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.