Az FKF azt állítja, a létszámhiány és az influenzajárvány miatt nem tudja eltakarítani a jeget

Budapest
2017 február 02., 16:02
comments 52

A Fővárosi Közterület-fenntartó az alábbi választ adta a jéghelyzetről szóló kérdésünket:

„Tájékoztatjuk, hogy a 2016/2017.es télen az FKF Nonprofit Zrt.-nél 116 darab téli áll rendelkezésre hóeltakarítási és síkosságmentesítési munkavégzésre. Társaságunk a köztisztasági járműkezelők tekintetében több mint 20 százalékos létszámhiánnyal küzd, továbbá az influenza járvány miatt a teljes járműlétszámból jelenleg műszakonként 70-80 közötti járművet tud az utakra vezényelni. Az elmúlt évek Társaságunkat érintő forráselvonásai következtében a járművek beszerzésére jelenleg nincs lehetőségünk.”

A jeges és megközelíthetetlen utcák miatt a héten elmaradt hulladékszállításokat az FKF a jövő héten pótolja – közölte a cég az MTI-vel, ahogy azt is: a tartályok mellé zsákokban kihelyezett, az elmaradás miatt keletkezett plusz szemetet is elszállítják a szokásos napokon.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt