Horváth Csaba: Tarlós István gyáva és hazudik

Az MSZP-s fővárosi képviselő pénteki sajtótájékoztatóján keményen reagált a főpolgármester szavaira. Horváth Csaba szerint 

"Tarlós István hazudik,"

mikor azt az ellenzéki politikusok többsége kihátrált a 2024-es olimpia magyarországi megrendezése mögül. Jegyzőkönyv van arról, hogy bár az olimpia elvi támogatását felvállalta az ellenzék, de kérdőjelként vetteték fel egyebek mellett az egészségügy és a szociális ellátórendszer helyzetét, emlékeztetett Horváth. 

Tarlós azon kijelentésére, hogy   kellő számú, népszavazásra irányuló aláírás összegyűlése esetén erősen el fog gondolkodni, hogy visszavonja-e a főváros a pályázatát, Horváth úgy reagált, hogy 

gyáva, de hatásos lépés lenne a visszakozás.

Szerinte főpolgármester ezzel nyíltan beismerte, hogy nem mer szembenézni a budapestiek véleményével. Horváth ugyanekkor bejelentette, hogy jövő szerdára benyújtanak egy javaslatot arról, hogy még szeptemberre, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság döntése előtti időpontra tűzzék ki a népszavazást. (MTI)  

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.