Horváth Csaba: Tarlós István gyáva és hazudik

politika
2017 február 17., 14:06
comments 72

Az MSZP-s fővárosi képviselő pénteki sajtótájékoztatóján keményen reagált a főpolgármester szavaira. Horváth Csaba szerint 

"Tarlós István hazudik,"

mikor azt az ellenzéki politikusok többsége kihátrált a 2024-es olimpia magyarországi megrendezése mögül. Jegyzőkönyv van arról, hogy bár az olimpia elvi támogatását felvállalta az ellenzék, de kérdőjelként vetteték fel egyebek mellett az egészségügy és a szociális ellátórendszer helyzetét, emlékeztetett Horváth. 

Tarlós azon kijelentésére, hogy   kellő számú, népszavazásra irányuló aláírás összegyűlése esetén erősen el fog gondolkodni, hogy visszavonja-e a főváros a pályázatát, Horváth úgy reagált, hogy 

gyáva, de hatásos lépés lenne a visszakozás.

Szerinte főpolgármester ezzel nyíltan beismerte, hogy nem mer szembenézni a budapestiek véleményével. Horváth ugyanekkor bejelentette, hogy jövő szerdára benyújtanak egy javaslatot arról, hogy még szeptemberre, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság döntése előtti időpontra tűzzék ki a népszavazást. (MTI)  

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.