Szétmarcangolta a betörő kezét a hős házőrző mókus

külföld
2017 február 17., 8:07
comments 82
photo_camera Joey, a hős házőrzőmókus. Screenshot via KIVI

Adam Pearl a kertjén át a háza hátsó ajtajához vezető nyomokra lett figyelmes. "Gondoltam, hogy valami nincs rendben, mert általában senki se jár a kertben" - mondta. A házba belépve további gyanús jelekre lett figyelmes.

No nem arra, hogy házikedvencként tartott mókusa, Joey már az ajtóban üdvözölte, hanem arra, hogy a házon belül több, általában zárva tartott ajtó is nyitva volt. A gyanúja akkor vált bizonyossággá, amikor észrevette a fegyverszekrénye zárja körül a karcolásnyomokat.

Értesítette a rendőröket. Ashley Turner reagált a riasztására. Joey, a mókus a rendőrnőt is barátságosan köszöntötte, bár rendesen zavarba is hozta azzal, hogy a lábánál kavart. "Azta, mi ez, kérdezte, én meg mondtam, hogy áh, ne aggódjon, ez csak Joey, a mókusom" - mesélte Pearl a helyi tévéadónak, a KIVI-nek. És megnyugtatta Turnert, hogy Joey általában nem harap. "Bár ki tudja, végül is csak egy mókus" - tette azért hozzá.

Pár órával később Turner örömhírrel és pár, Pearltől eltulajdonított tárggyal tért vissza. "Azt mesélte, hogy miközben kihallgatta a gyanúsítottat, feltűnt, hogy nagy karmolások vannak a kezén. Rákérdezett, hogy a mókus volt-e. Az meg azt felelte, hogy

igen, a kis rohadék folyamatosan támadta és nem hagyta abba" - mesélte Pearl.

Pearl most nagyon büszke a mókusára, amit korábban mindenki lenézett, mert hát mekkora hülyeség, hogy egy mókus meg tudja védeni a házat. (Via KIVI)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt