Pogány rituálé keretében gyászol 18 pulyka egy döglött macskát

vallás
2017 március 02., 22:02

Az Egyesült Államokban valahol megdöglött egy macska egy út közepén. Valószínűleg elütötte egy autó. Aztán arra járt 18 pulyka, és ez történt:

link Forrás

A Twitterre felkerült videó készítője is azt mondja, hogy ez a legfurcsább dolog, amit valaha látott, és tényleg elég furcsa, amit a pulykák művelnek. A The Verge megkérdezett egy biológust is arról, hogy mi magyarázhatja a pulykák viselkedését.

A szakértő azt mondta, hogy a dolog nyitja valószínűleg az úgynevezett ragadozóvizsgálat lehet. A pulykák érzékelik, hogy a mellettük lévő élőlény fölöttük áll a táplálkozási láncban, és meg akarnak győződni arról, hogy nem jelent-e rájuk veszélyt. Egy pulykaszakértő pedig elmondta, hogy a pulykák gyakran alkotnak ilyen köröző formációkat, amikben egymást üldözik. Itt valószínűleg egyszerre megfigyelhető a két jelenség. (A.V. Club)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.