Oklevéllel tüntették ki a négyévest, aki mentőt hívott, mikor elájult az anyukája

külföld
2017 március 25., 06:57
comments 12

Hősként ünneplik Chicagóban a helyi négyévest, Arial Kovalt, amiért megmentette az édesanyja életét. Ő és az anyja ketten voltak otthon, amikor a nő asztmás rohamot kapott és összeesett. A kislány visszaemlékezett, mit tanítottak neki az ilyen vészhelyzetekről, és máris tárcsázta a 911-et. Neki köszönhetően menekült meg az anyukája, a chicagói rendőrség oklevelet adott neki bátor tettéért:

photo_camera via ABC News

A nő utólag elmondta, érezte, hogy rosszul van, de nem gondolta volna, hogy ennyire súlyos lesz a helyzet. Amikor magához tért, szembesült vele, hogy a kislánya mentette meg az életét. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.